Projektjeink:


TIOP

Beszerzésre kerültek a nyelvi labor kialakításához szükséges eszközök a Nyírkarászi Váci Mihály Általános Iskolában

Az iskola 14 600 000 Ft uniós támogatást nyert az „Infrastrukturális fejlesztések az esélyegyenlőség elvű minőségi oktatás és az egész életen át tartó tanulás támogatása érdekében az LHH kistérségekben” című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt konzorciumban valósul meg, a laskodi Platánfa Általános Iskolával közösen.

Az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett projekt megvalósítása újabb fázisába érkezett. Ebben a periódusban kezdődik meg a már lezárult közbeszerzési eljárások keretében beszerzett eszközökhöz és szoftverekhez kapcsolódó szállítói egyeztetés, valamint ezt követően a kiszállítás, átadás-átvétel és üzemkész állapotba helyezés, mely várhatóan október elejéig tart.

Az eszközök átadásával és az üzembe helyezésével párhuzamosan megkezdődik a nyelvi labor céljára átalakítandó teremben a vezetékes informatikai hálózat kialakítása.

A nyelvi laborban 18 tanulói és 1 tanári munkaállomás kerül kialakításra. A rendszer részét képezi az interaktív tábla és a projektor üzembe állítása.

A nyelvi laborba új tanári és tanulói számítógép asztalok és székek, valamint laptopok tárolására alkalmas szekrény kerül beszerzésre.

Hírekhez

Pályázathoz