Projektjeink:


Erzsébet tábor

Az ERZSÉBET TÁBOROK Magyarország legnagyobb táboroztatási programja, amelyet az egyházi hátterű Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (1134 Budapest, Váci út 35. VII. em.; adószám: 18398304-2-41; elnök: Hornyák Tibor) valósít meg. A Szervezet felett a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató gyakorolja az alapítói jogokat, az Alapítvány közfeladatként látja el feladatait az Erzsébet-programról szóló törvény 2016. április 12-én hatályba lépett módosításának értelmében.

Az Alapítvány Magyarország Kormányának támogatásával számos tábort szervez és megannyi gyermekprogramról gondoskodik egész évben. Legyen szó hagyományőrzésről, a sport, az életmód, a kultúra, a művészet vagy a tudományok területéről: széles programkínálat, évről évre egyre több lehetőség és rengeteg élmény várja a gyermekeket – napközi és ottalvós táborok, osztálykirándulások, családi hétvégék, továbbá országos rendezvények is tartoznak az Erzsébet Táborokhoz. Több tízezer diák nyári programjairól és étkezéséről közvetlenül a lakóhelyen, a Napközi Erzsébet-táborok által gondoskodik az Alapítvány.

A táborokba online felületen jelentkezhetnek többek között a köznevelési-, gyermekvédelmi- és egészségügyi intézmények, családsegítő szolgálatok és központok. A résztvevők számára minden szolgáltatás és program ingyenes, és az egész napi étkezésük is biztosított. Továbbá számos szakember óvja a gyermekek testi és lelki épségét.

Hírekhez